گروه مهندسی مینیاتور

صفر تا صد بازسازی ساختمان

صفر تا صد بازسازی ساختمان

آیا تا به حال به فکر بازسازی اقتصادی خانه‌تان افتاده‌اید؟ آیا اطلاعات دقیقی در مورد هزینه‌های بازسازی ساختمان خود ندارید و به دنبال راهنمایی برای شروع مراحل هستید؟ آیا در حین بازسازی خانه، نگران هزینه‌ها و مشکلات زیرساختی هستید؟ باید بدانید که برخی از افراد به دلیل رعایت نکات اصولی، در طول بازسازی خانه‌شان با مشکلات جدی روبرو شده‌اند. آیا شما به دنبال شناخت گروه بازسازی خانه‌ای خوب هستید؟ آیا می‌خواهید با کمترین هزینه ممکن، خانه‌تان را بازسازی کنید؟ آیا به دنبال لیستی از بهترین شرکت‌های بازسازی ساختمان می‌گردید؟

اگر می‌خواهید به تمامی این سوالات پاسخ دهید، ابتدا باید مفهوم بازسازی ساختمان را درک کنید و به چه معناست. در ادامه، توضیحاتی درباره بازسازی به همراه پاسخ به تمامی سوالات شما آورده شده است. بنابراین، با ما همراه باشید تا به پاسخ‌های موردنظر برسیم.

تفاوت بین بازسازی، تعمیر و نوسازی خانه چیست؟

آیا بازسازی یعنی دوباره ساختن؟ آیا هر دوباره‌سازی را می‌توان بازسازی دانست؟ به این سوال باید با خیر پاسخ دهیم. برخی از دوباره‌سازی‌ها اندازه‌ای کوچک دارند که به جای بازسازی، آنها را تعمیر می‌نامیم. به عنوان مثال، ریختن کمی گچ بر روی دیوار که نیاز به تعمیر دارد.

از یک طرف، در برخی مواقع، حجم دوباره‌سازی بسیار زیاد است. معمولاً مرزی که برای بازسازی قائل می‌شوند، این است که ساختار کلی ساختمان تغییر نکند. در غیر این صورت، نیاز به نوسازی خانه است و یک ساختمان جدید ساخته می‌شود. البته در بازسازی ساختمان، ممکن است جابجایی محدودی از ستون‌ها رخ دهد، اما ساختار کلی ساختمان تغییر نمی‌کند.

بازسازی ساختمان

چه کارهایی در بازسازی ساختمان انجام می‌شود؟

بازسازی منزل تقریباً معادل نازک‌کاری است و شامل هرگونه کاری است که پس از مرحله سفت‌کاری انجام می‌شود. اگرچه برخی از موارد ممکن است بخشی از سفت‌کاری را نیز شامل شود، اما به طور کلی، در اکثر بازسازی‌ها، مرحله سفت‌کاری وجود ندارد. منظور از سفت‌کاری، مراحلی مانند پی‌کنی، ریختن بتن فونداسیون، کرسی‌چینی، تیر و ستون، بادبند، دیوار برشی، دیوارچینی و سقف است که شکل و شمایل کلی ساختمان را شکل می‌دهند. باید در نظر داشت که اگر مرحله سفت‌کاری جزو بازسازی باشد، ممکن است نیاز به دریافت مجوز نوسازی هم باشد. همچنین، کارهای نازک شامل اندودکاری، عایق‌کاری، سنگ‌کاری، کاشی‌کاری، نقاشی، برق‌کاری، تاسیسات و نصب در و پنجره نیز می‌شود.

 

 ترتیب و انجام کارهای بازسازی چگونه است؟

رابطه کارهای بازسازی به دو شکل است: همپوشانی و تقدم و تاخر. در همپوشانی، دو یا بیشتر کار می‌توانند به صورت همزمان در یک واحد انجام شوند. به طور دقیق، تقدم و تاخر نیز وجود دارد که به معنای انجام یک کار پس از دیگری است. به دلیل وجود کارهای متعدد و ترتیب اجرای آنها، بهتر است برای بازسازی اصولی، به راهنمای بازسازی ساختمان عمل کرد. برخی از مثال‌ها از همپوشانی و تقدم و تاخر زیر آمده است:

سرامیک کاری و گچکاری با هم معمولاً همپوشانی ندارند. گچ بر روی سرامیک ریخته می‌شود که ممکن است سرامیک‌ها شکسته شوند یا حتی در زمان نصب جابجا شوند. بهتر است ابتدا گچکاری انجام شود و سپس به سرامیک‌کاری پرداخته شود.

کاشی‌کاری سرویس‌ها و سرامیک‌کاری کف به طور معمول توسط یک گروه انجام می‌شود، بنابراین همپوشانی آنها وجود ندارد و نیروی کار به خودی خود رعایت می‌شود. اما کابینت‌کاری و نصب شیرآلات و اتصالات ممکن است با هم همپوشانی خوبی داشته باشند. البته، در مورد روش‌های اجرای بازسازی خانه، نکات زیادی وجود دارد که پیشنهاد می‌شود حتماً از یک مشاور خوب در تصمیم‌گیری نهایی خود، استفاده کنید.

بازسازی خانه

چگونه مکان‌هایی در خانه را برای بازسازی شناسایی کنیم؟

راه‌های شناسایی نیاز به بازسازی در خانه به راحتی انجام پذیر است. دو دلیل اصلی برای انجام بازسازی وجود دارد: اول اینکه از شرایط فعلی خانه راضی نیستید و دوم اینکه خانه با مشکلاتی مواجه است. باید به این نکته توجه داشت که علاقه شما بیشتر به نوع خانه و چه چیزی را دوست دارید. البته، باید به بودجه و زمان مناسب برای بازسازی توجه کرد تا به اهداف خود برسید.

گاهی اوقات، خانه با مشکلاتی مانند سرمایش و گرمایش نامناسب، صدای زیاد، دیوارهای رطوبت زده، لوله‌های بسته و مشکلات مشابه مواجه می‌شود. برای رفع این مشکلات، گزینه‌ای جز بازسازی وجود ندارد و می‌توان گفت بازسازی بهترین راه حل برای آنهاست.

نوسازی ساختمان

از کجا باید شروع به بازسازی منزل کنم؟

 حالا که بحث‌های دیگر مطرح شد، به مراحل بازسازی خانه می‌پردازیم. در مراحل زیر، جزئیات بازسازی به‌طور کامل آورده شده است. مینیاتوریت با افتخار  در فرآیند بازسازی خانه شما، تمام این مراحل را به دقت اجرا و کنترل می‌کند.

1- ابتدا بودجه خود را مشخص کنید

بودجه و زمان مورد نیاز برای یک بازسازی حیات وجودی را دارد. تعیین مقدار بودجه برای بازسازی خانه یکی از الزامات اصلی است و در ابتدای فرآیند بازسازی باید مشخص شود. این هزینه باید به صورت یکجا، دوره‌ای یا ترکیبی از این دو به روند بازسازی اختصاص یابد و بسته به نوع بودجه، برنامه بازسازی متفاوت خواهد بود. البته باید به یاد داشت که بیشتر پروژه‌های بازسازی هزینه‌بر هستند، اما رعایت نکات مهمی وجود دارد که رعایت آنها می‌تواند در نهایت منجر به صرفه‌جویی در هزینه بازسازی خانه شما شود.

2- زمانی که می‌توانید برای بازسازی در نظر بگیرید را مشخص کنید

همانطور که اشاره کردیم، زمانی که به روند بازسازی اختصاص داده می‌شود، به اندازه بودجه مهم است. این موضوع، به طور مستقیم با مورد بعد یعنی تعیین مکان بازسازی مرتبط است.

3- مکان‌هایی که نیاز به بازسازی دارند را به دقت مشخص کنید

بعضی از بخش‌های بازسازی خانه به طور کامل با یکدیگر مرتبط هستند. به عنوان مثال، در صورت تغییر کف آشپزخانه، احتمال زیادی وجود دارد که عایق کاری آسیب ببیند و اگر تعمیر نشود، ممکن است خسارت بیشتری به وجود آید. همچنین، تعویض کاشی و سرامیک آشپزخانه و حمام نیازمند بررسی وضعیت لوله‌ها است. اگر لوله‌ها سالم نباشند، بازسازی آنها لازم است. همچنین، نمای ساختمان یکی از انتخاب‌های ابتدایی برای شروع پروژه زیباسازی خانه است که می‌توانید با توجه به نیازهای خود، آن را بررسی و اجرا کنید.

از طرف دیگر، با خودتان صادق باشید! برخی از مواقع، اعتراف به عدم نیاز به بازسازی هم مشکلی نیست. برخی پیمانکاران با اظهاراتی مانند "اگر می‌خواهید آشپزخانه را تعمیر کنید، پذیرایی را هم به‌روزرسانی کنید!" یا "خوب بود اگر در تعمیرات خانه‌تان، درب و پنجره را نیز تعویض می‌کردید!" به تلاش برای گسترش حوزه کاری خود می‌پردازند.

انتخاب بخش‌هایی که نیاز به بازسازی دارند، وظیفه مالک خانه است و نیاز به مشاوره از یک مشاور دارد. این دو نفر با توجه به بودجه و زمان، میزان و مراحل بازسازی خانه را تعیین می‌کنند.

4- یافتن یک پیمانکار بازسازی با تجربه

پس از انجام مراحل فوق، به مرحله انتخاب پیمانکار می‌رسیم. پیمانکار فردی است که مسئولیت انجام کارها در زمان مشخص را بر عهده می‌گیرد. یک پیمانکار خوب، فردی است که به تعهدات خود پایبند باشد و تمامی کارها را به طور کامل انجام دهد. ارزیابی پیمانکار می‌تواند از طریق نمونه کارهای قبلی و بازخورد مشتریانش صورت گیرد.ما در مینیاتوریت مفتخریم  پیمانکارانی را معرفی کنیم که توسط تیم  مینیاتوریت تایید صلاحیت شده اند 

5- ایا قرارداد باید بسته شود؟

برخی افراد فکر می‌کنند که برای بازسازی، قرارداد لازم نیست! این باور اشتباهی است که بسیاری از افراد مرتکب آن می‌شوند. مهم است که حتی برای بازسازی‌های کوچک هم قرارداد بسته شود. قرارداد، یک سند رسمی است که توافق بین کارفرما و پیمانکار را مشخص می‌کند و از هرگونه سو استفاده ناجوانمردانه جلوگیری می‌کند.

به واسطه قرارداد، پیمانکار موظف می‌شود بازسازی را با کیفیت مطلوب و در مدت زمان تعیین شده، انجام دهد. بنابراین، این موضوع که قرارداد برای بازسازی خانه لازم نیست، باید از ذهن شما دور شود!

بازسازی خانه

چه مدت زمانی برای بازسازی خانه لازم است؟

مدت زمان بازسازی خانه به اندازه و حجم بازسازی وابسته است. این مدت زمان متغیر می‌تواند از 1 ماه تا 4 ماه و حتی بیشتر نیز متغییر باشد، و تعیین مدت زمان دقیق آن تنها با نظر کارشناس بازسازی امکان‌پذیر است.

 

هزینه‌های بازسازی خانه چقدر است؟

سوالات فراوانی درباره هزینه‌های بازسازی خانه مطرح می‌شود که ما در این بخش قصد داریم به آن‌ها پاسخ دهیم. نکته مهمی که باید در نظر گرفته شود این است که هزینه بازسازی ساختمان با عوامل مختلفی مرتبط است. این شامل انتخاب بخش‌هایی از خانه برای بازسازی، استفاده از مصالح مختلف، و انتخاب مدل خاصی برای انجام بازسازی می‌شود.

 

انواع مدل‌های بازسازی خانه

چهار روش متداول برای بازسازی خانه وجود دارد که در ادامه توضیح داده می‌شوند. اما برای انتخاب بهترین روش، نباید تنها به این توضیحات اکتفا کرد و باید متن کامل را نیز مطالعه کرد.

۱. انجام کارهای بازسازی توسط خودمان

در این روش، خودتان برای انجام بازسازی خانه، با اجاره نیروی کار و مدیریت کل فرآیند بازسازی مسئول هستید. ابتدا باید طرح و نقشه بازسازی خانه را طراحی کنید و سپس نیروهای مورد نیاز برای انجام کارها  استخدام کنید. این روش با ریسک‌های زیادی همراه است زیرا اطمینان از کیفیت کار و مدیریت نیروهای کارگری زمان‌بر و دشوار است.

2.قرارداد دستمزدی (قیمت متری)

 در این روش، پیمانکار با توجه به قیمت متری کار بازسازی را انجام می‌دهد. این بدین معناست که پیمانکار ابتدا خانه را بازدید می‌کند و بر اساس نوع و میزان کارهای مورد نیاز، یک قیمت برای هر متر مربع از سطح واحد ارائه می‌دهد.

بازسازی خانه ممکن است با مشکلات غیرمنتظره‌ای همراه باشد که ریسک این روش را افزایش می‌دهد. برای مثال، لوله‌کشی ممکن است نیاز به تعمیر یا تعویض داشته باشد که در قرارداد اولیه در نظر گرفته نشده است. در این صورت، پیمانکار ممکن است از مواد ارزان و کم کیفیت استفاده کند که بعداً باعث مشکلات بیشتری شوند. خانه ما به شکلی می‌شود که همه جا نشانه‌های کار ناقص و بدون استاندارد دیده می‌شود!!!

بازسازی خانه قدیمی

3.قرارداد متری با مصالح (متری)

در این روش، پیمانکار با توجه به متر مربع سطح واحد قرارداد می‌بندد و همچنین مصالح و متریال کار را خودش خریداری می‌کند. شاید فکر کنید که این روش بهتر از روش قبلی است؛ اما باید بدانید که قیمت مصالح نیز در قرارداد لحاظ می‌شود. علاوه بر این، در این روش باید قبل از شروع بازسازی خانه، مصالح و متریال کار را مشخص کنید. زیرا اگر از این کار غافل شوید، ممکن است پیمانکار از مصالح کم کیفیت استفاده کند.

مزیت این روش نسبت به روش قبلی این است که دیگر نیازی نیست که برای تهیه مواد اولیه، از یک طرف به طرف دیگر بروید. پیمانکار خودش مسئولیت تامین مواد اولیه را دارد، اگرچه ممکن است برای این کار، درصدی به قرارداد او افزوده شود.

4.قرارداد مدیریت پیمان (درصدی)

 این روش یکی از روش‌های رایج در بازار بازسازی است. در این روش، شما یک نفر را به عنوان مدیر پروژه می‌گزینید که نظارت بر روابط و قراردادهای کارفرما و پیمانکارهای هر بخش را دارد.

این روش راحت‌تر از روش قبلی است. چون شما دیگر نیازی ندارید که خودتان قراردادهای کاری را بررسی و تنظیم کنید. این کار را مدیر پروژه برای شما انجام می‌دهد. شما فقط باید درصدی از هزینه‌های ساختمان را به او به عنوان حق الزحمه بپردازید.

در این روش، شما یک نفر را به عنوان مدیر پیمان انتخاب می‌کنید که کار مدیریت قراردادهای کارفرما و پیمانکارهای هر بخش را بر عهده دارد. اگرچه این فرد فقط مدیر پروژه است، اما در بازار بازسازی به او پیمانکار می‌گویند. پس از این به بعد، وقتی از پیمانکار می‌گویم، منظورم همان مدیر پیمان است.

0 تا 100 بازسازی ساختمان

راهنمای انتخاب پیمانکار مناسب 

قرارداد بستن با یک پیمانکار، از مهم‌ترین مراحل در فرآیند بازسازی است. در واقع، پیمانکار پیشنهادهایی را در ارتباط با استفاده از مواد و متریال‌ها، طرح بازسازی منزل و استخدام نیروهای متخصص برای انجام کارهای بازسازی، ارائه می‌دهد و توضیحات لازم را در این زمینه ارائه می‌دهد.

با توجه به اهمیت برجسته‌ی نقش پیمانکار در فرآیند بازسازی، او به عنوان اولین شخص مشاوره‌دهنده و اجرایی برای این فرآیند محسوب می‌شود. او با مشورت و همکاری با ما، طرح‌های بازسازی را تدوین کرده و نیروهای مورد نیاز را برای انجام این کارها انتخاب می‌کند. اما آیا هر فرآیند بازسازی نیاز به حضور یک پیمانکار دارد؟ برای پاسخ به این سوال، همراه ما باشید.

 

کجا نیاز به حضور پیمانکار در فرآیند بازسازی است؟

در پاسخ به این سوال، باید بگویم که قرارداد بستن با یک پیمانکار به حجم کار بازسازی خانه در ارتباط است. مثلاً در بازسازی‌هایی که به چند بخش کوچک و محدود محدود می‌شوند، نیازی به پیمانکار نیست. به عبارت دیگر، کارهایی که به طور ساده و معمولاً شامل تعداد محدودی از بخش‌ها مانند گچکاری، بنایی و نقاشی هستند، می‌توانند بدون نیاز به پیمانکار انجام شوند و قراردادی با او انعقاد نمی‌شود.

اما در مواردی که بازسازی مدت زمان طولانی‌تری را می‌طلبد و شامل تعداد بیشتری از بخش‌ها است، نیاز به استفاده از پیمانکار و قرارداد با او اجتناب‌ناپذیر است. به عبارت دیگر، کارهایی که شامل بیش از 5 یا 6 بخش از بازسازی مانند کابینت‌کاری، گچکاری، بنایی، نقاشی، لوله‌کشی و تاسیسات می‌شوند، به واسطه طولانی بودن مدت زمان و پیچیدگی آنها، نیازمند پیمانکار متخصص و قرارداد با او هستند.

بازسازی اتاق خواب

روش‌های انجام بازسازی خانه

بازسازی ساختمان می‌تواند با استفاده از یکی از شش روش زیر انجام شود. با توجه به نیازهای ساختمان شما و توصیه‌های متخصص، یکی از این روش‌های بازسازی را انتخاب کنید:

  • بازسازی با رویکرد آرکئولوژیک یا مرمت علمی
  • بازسازی با رویکرد هنری یا مرمت هنری
  • بازسازی با رویکرد حفاظتی برای منزل
  • بازسازی با رویکرد سبک ساختمانی
  • پاکسازی با رویکرد سبک ساختمانی
  • بازسازی تکمیلی

انواع سبک‌های بازسازی خانه

معمولاً خانه‌ها به سبک‌های مختلفی بازسازی می‌شوند. سه سبک رایج برای بازسازی خانه به شرح زیر است:

- بازسازی خانه به سبک مدرن
- بازسازی خانه به سبک مینیمال
- بازسازی خانه به سبک سنتی

هر یک از این سبک‌ها معایب و مزایای خاص خود را دارند. البته بیشتر به سلیقه شما بستگی دارد. نکته‌ای که باید در نظر گرفته شود این است که وقتی یک سبک را برای دکوراسیون خانه انتخاب می‌کنید، باید تمامی عناصر با یکدیگر هماهنگ باشند.

بازسازی انجام بدهم؟ 

سوال "بازسازی کنم یا نه؟" معمولاً زمانی مطرح می‌شود که فرد تمامی مراحل بازسازی را در نظر گرفته و در حال مقایسه خرید یک خانه جدید با بازسازی خانه‌ای که در حال تصمیم‌گیری درباره آن است، می‌باشد. در این مقایسه، فرد متوجه می‌شود که خرید خانه جدید سریع‌تر است و بنابراین بهتر است به جای خودش رو درگیر بازسازی خانه کردن، خانه جدید بخرد. در ادامه، قصد دارم تفاوت این دو گزینه را توضیح دهم.

خرید خانه راحت‌تر است، اما یک معضل اساسی آن این است که قیمت نهایی خرید خانه، به ویژه در مورد خانه‌های نوساز، بسیار بیشتر از بازسازی است. در این حالت، باید هزینه بیشتری پرداخت شود تا خانه نوساز با اندازه خانه قبلی گیر آورده شود یا متراژ خانه کاهش یابد و موقعیت خانه به پایین‌ترین سطح برسد.

از طرف دیگر، در خرید خانه نوساز، حق انتخاب شما به حدی است که اگر از این خانه خوشتان نیامد، می‌توانید خانه دیگری را ببینید. اما برای بازسازی، گزینه‌های انتخاب شما بسیار فراوان است و می‌توانید خانه مورد نظر خود را بسازید.

بازسازی خانه قدیمی

اگر هنوز تصمیم نگرفتی که خونه‌ات را بازسازی کنی یا یک خونه جدید بخری، این انتخاب را به عهده خودت میزارم.  بازسازی خانه با مینیاتوریت، یک تجربه فوق‌العاده است. ما با داشتن شرکت معتبر و کارکنان ماهر، هر چالشی را در این حوزه پشت سر می‌گذاریم. ما به کیفیت بالای خدمات ما و رضایتمندی مشتریان ما اعتماد داریم. ما نه تنها یک شرکت بازسازی خانه هستیم، بلکه یک همراه قابل اعتماد برای تحقق رویاهای شما ، ما از شما دعوت می‌کنیم که با ما تماس بگیرید و نیازها و انتظارات خودتان را برای بازسازی خانه‌تان بیان کنید. ما با شنیدن صدای گرم شما، احساس خوشحالی می‌کنیم و آماده همکاری با شما هستیم.

اگر می‌خواهی خونه‌ات را با هزینه کم، کیفیت بالا و زمان کوتاه بازسازی کنی، فقط کافیست درخواست خودت را برای ما ارسال کنی تا از مشاوره رایگان کارشناسان ما استفاده کنی.

 

دسته بندی بلاگ:

نظرات

نظر خود را بنویسید

call_miniyator